logo-gayhaarlem

bavoregenboogvlag400pix

©gay-haarlem.nl

Gay-Haarlem.nl is een ideële website en heeft geen commerciële doelstelling. De website is een persoonlijk initiatief van een aantal gedreven Haarlemmers. Lees meer>

Op het gebruik van deze website zijn de hierna volgende voorwaarden van toepassing:

Artikelen mogen worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming vooraf, tenzij bij een artikel anders staat vermeld. In voorkomend geval stellen wij uiteraard bronvermelding wel op prijs.

Voor columns geldt: Wil je een column overnemen, dan dien je daarvoor vooraf schriftelijke toestemming te vragen. Je stuurt in dat geval een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk van ons bericht.

De webredactie van Gay-Haarlem.nl doet zijn uiterste best om, indien van toepassing, altijd bronvermelding toe te passen. Is het zo dat wij hierin tóch een fout maken, laat het ons dan weten. Wij zullen het dan zo snel als mogelijk op de website aanpassen. Dit geldt uiteraard ook voor het gebruik van beeldmateriaal.

Voor ons eigen beeldmateriaal geldt: als bij door ons geplaatste foto's '©gay-haarlem.nl' staat vermeld, vragen wij je om aan ons vooraf toestemming te vragen als je dat materiaal over wilt gaan nemen. Ook daarvoor stuur je dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en krijg je van ons zo spoedig als mogelijk bericht.

De reacties op deze website zijn gebaseerd op persoonlijke meningen van bezoekers van de website. De webredactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud of eventuele gevolgen daarvan. De reacties op de website worden door de webredactie, voordat ze worden geplaatst, niet gecontroleerd op feitelijke (on)juistheden. De webredactie is gerechtigd reacties te weren die smadelijk, bedreigend, beledigend, racistisch, haatzaaiend, discriminerend of anderszins in strijd zijn met het Nederlands recht.

Indien je via deze website een pagina raadpleegt van derden (zgn. link), wijzen wij je er op dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. De webredactie van Gay-Haarlem.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de geraadpleegde websites.

Jouw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd en niet voor andere doeleinden gebruikt dan die waarvoor je ze hebt verstrekt. Gay-Haarlem.nl houdt zich hierbij aan de eisen die de 'Wet Bescherming Persoonsgegevens' stelt. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van houw persoonsgegeven kan je een e-mail zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banners voor gebruik op websites sturen we graag toe. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef door welk formaat banner je graag ontvangt.