'Alles goed...?

Haarlem - Het Haarlemse Reinaldahuis presenteerde dinsdag 30 mei het programma ‘Alles goed?... iedereen zichzelf?!’ Een liedjes en verhalenprogramma van Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos en de Groningse zanger Klaas Spekken onder begeleiding van pianist Tony Hoyting.

Met liedjes en verhalen die uit het leven zijn gegrepen, wordt op een open en persoonlijke wijze aandacht gevraagd voor oudere LHBTI's.
De voorstelling vond plaats in het kader van de Roze Loper, hét keurmerk voor LHBTI-vriendelijke (woon)zorg.
Het Reinaldahuis, onderdeel van woonzorgorganisatie Kennemerhart, is het eerste en tot nog toe nog steeds en helaas het enige Haarlemse woonzorgcentrum dat dit keurmerk heeft verworven.

In de voorstelling wordt een stem gegeven aan LHBTI-ouderen, want ook zij hebben immers het recht om als zichzelf veilig en gelukkig ouder te worden, óók als zij in een zorgcentrum wonen en leven.

De door Klaas Spekken prachtig vertolkte Nederlandstalige liedjes werden fantastisch begeleid door Tony Hoyting. 
Met de aangrijpende verhalen welke door Marjet Bos werden verteld, maakten deze mooie Groningers het publiek, andere toehoorders en belangstellenden stil. En volkomen terecht want jezelf kunnen zijn, overal en tot in lengte van dagen wil toch iedereen?!

Afbeelding: © Roze Salon Haarlem