Chinese Massagesalons

U komt het steeds vaker tegen, Chinese Massagesalons. De salons voorzien in een enorme behoefte aan aandacht en ontspanning voor een redelijk bedrag. Het zijn niet alleen mannen, ook vrouwen hebben de weg gevonden naar een uurtje ontspanning in de salons. Zowel in illegale als bonafide massagecentra (waar de kleding niet uit hoeft te worden gedaan) vragen klanten regelmatig naar een happy ending. Na een paar uur instructie krijgen de chinese meisjes een roze hoedje op en kunnen de meisjes al aan het werk als masseuse, de meisjes spreken niet of nauwelijks Engels en zijn verder zo discreet als wat.
De taalbarrière is vaak geen probleem, de meisjes kunnen vingeren als de beste in gebarentaal en voor een extra heet avontuur is er vaak 'sambal bij'. Kennis van cultuur en ontspanning worden in de praktijk gevormd door en voor zowel de masseuses als de klanten en wat is erop tegen dat mannen ook hun penis laten masseren? U kunt het diversiteit in de massage-wereld noemen, ook is het tevens een prettige vorm van softseks voor weinig geld. Door de maatschappelijke betrokkenheid van het massage fenomeen zijn er ook stages mogelijk in de centra. Daar is voor scholieren vaak extra geld voor uitgetrokken, bij goede resultaten maken jongeren ook nog kans op een fikse fooi van de klant. U kunt dat integratie noemen, het is ondertussen ook gewoon lekker bijverdienen voor de meiden.
Moeten we niet inmiddels een lans gaan breken voor chinese massagejóngens en de bijbehorende cliëntèle? Ik dacht het wel, zeker met het oog op het komende Roze Jaar in Haarlem en het nog uit te werken thema 'diversiteit' in al haar steeds weer verrassende verschijningsvormen.
Toen ik weer 's een nachtje in de sling van Erwin O. had gehangen, kwam Erwin met het plan om in het kader van tolerantie ook de turkse- en thaise massage daarin mee te nemen. De idee om de massagejongens ook roze hoedjes op te laten zetten tijdens het werk, vond hij echt belachelijk.
Om het geheel luister bij te zetten wilde Erwin chinese wensballonnen oplaten bij de opening van het roze jaar en daar dan mooie foto's van maken ter opsiering als kunst in de ontvangstruimte van het Chinees Staatscircus in 2012. Helaas moest ik Erwin mededelen dat de burgemeester van Haarlem sinds kort het oplaten van wensballonnen in de gemeente Haarlem had verboden.
Chinese massagesalons, u komt het steeds vaker tegen. Straks ook door en voor jongens! Voor ik het vergeet nog een 'klaploper': Hoelang was die van die chinees?

uw Lues te B.