Vertouwen Onderbouwen

Ofwel een nieuwe politieke partij oprichten. Ik moest er niet zo lang geleden aan denken tijdens het kijken naar de zoveelste politieke talkshow. Gelukkig hoorde ik één van de toekomstige minister-presidenten zeggen dat u met uw geaardheid en ik met mijn geaardheid gelijkwaardig zijn aan de rest met hun geaardheden. We moeten werken naar een samenleving waarin iedereen kan zijn die hij of zij wil zijn.

Zo'n mooie uitspraak heb ik nog niet uit een lokale politieke mond gehoord. U en ik zullen in dit stadje moeten laten zien en merken dat het ergens over gaat. Als de trouwambtenaar op het Haarlemse stadhuis overstag is om u en uw gelijkgeaarde te huwen, houdt het daarna voor de gemeente en lokale politici op. Lokale pluche meneren en mevrouwen willen geen gekrakeel in de tent. Gelukkig ben ik er nog om u wakker te houden en tot u te foeteren.

Lees ik, ja sorry, in een recente tandarts-Margriet dat ene jongen Bart op school voor homo werd uitgescholden. Ik werd gepest op de middelbare school. Ik wist zelf amper wat ik voelde voor jongens, dat moest ik nog ontdekken. In plaats van me te verzetten, kroop ik in m'n schulp. De Margriet, het damesblad van weleer moet het dan maar zeggen tegen de stadhuisbewoners. Of anders vruchtbare Sjakie in de chocoladefabriek. Sjakie kan de hele dag snoepen van al het lekkers in de fabriek, maar durft het niet en kijkt laf toe hoe het chocoladekasteel van Bart langzaam wegsmelt. De kinderboekenschrijver Roald Dahl moet weer verplicht op de boekenlijst voor Haarlemse politici.

Kan het niet wat vrolijker, wat meer gáy denkt u. Dat ik u ga onthullen naast welk station van de Nederlandse Spoorwegen hier in de buurt, de herenliefde bedreven wordt of dat er een prijsvraag uitgeschreven wordt op zoek een mooie naam voor het Haarlemse homomonument?

Ik kan u verblijden met de 'gay-radar'. Het zesde zintuig van homoseksuelen om andere homo's eruit te pikken blijkt echt te bestaan. Het komt aan op kenmerken als haardracht, lichaamsbewegingen, gebaren en spraakpatronen. Nou Arie Boomsma, daar ga je. Arie is een voorbeeld van een man die het gay-alarm veelvuldig doet afgaan. De gay-radar werkt zelfs bij het laten zien van een foto. Arie met foto zegt in z'n eerste boek 'De man en zijn lichaam' (Boomsma-Sanders): De ontdekking van mijn lichaam en zijn mogelijkheden zorgde ook voor seksuele nieuwsgierigheid, mijn lichaam is in alles laat geweest. Zucht mee met Arie!

Er is hoop en reden tot wanhoop. U en ik moeten weer energie aan de aarde toevoegen, in plaats van de energie eraan te ontnemen. Er zijn tien kansen voor een betere toekomst, die kunt u hier ergens op de site nalezen. Laat geen enkele kans voorbijgaan. Behalve een nieuwe politieke partij moeten we maar 's een goed boek gaan schrijven, zoals de Haarlemse Hildebrand het in 1839 al deed: Hoe zalig als de jongenskiel nog om de schouders glijdt, dan is het hemel in de ziel en alles even blijd.

En dan nog de klaploper voor deze keer: Hans Christian Andersen (1805-1875) de sprookjesprinses van verhalen voor het slapen gaan had homoseksuele contacten en dat is geen sprookje, uw

Lues te B.