Nichtsoldaat

Na de Vrijheidstrijder, de IRA-cel, de Jihad-terrorist en de Kindsoldaat, kondigen wij u vandaag, vrijdag 18 maart 2010, met trots de geboorte aan van de Nichtsoldaat.
We zijn er wel wat laat mee, want inmiddels is hij al zo'n 17 jaar oud.
Het levenslicht zag hij in augustus 1995 in de bergen van Screbrenica, een enclave in het voormalige Joegoslavië.
Dat de Nichtsoldaat zo lang in de kast heeft gezeten, is voor ons homo's en lesbo's niet echt verwonderlijk of nieuws. Zeventien jaar is trouwens een prachtleeftijd om de wereld eindelijk te laten horen en zien wie je nu werkelijk bent. "The struggle for live" heeft voor de meeste homo's en lesbo's op die leeftijd al véél te lang moeten duren dankzij de fatsoenlijke normen en waarden die je van kinds af aan over je heen krijgt uitgestort en opgelegd.
Nee, het nieuws zit er natuurlijk in dat uitgerekend de een of andere gefrustreerde aards conservatieve Amerikaanse Generaal buiten dienst de Nederlandse Nichtsoldaat er met terugwerkende kracht van beschuldigt dat zij er mede de oorzaak van zijn dat zo'n 8.000 mannen (jongens, broers, vaders, echtgenoten, ooms, kinderen) op een schandalige wijze, door zich christen noemende nationalisten en onder de ogen van de fatsoenlijke wereld, op beestachtige wijze zijn afgeslacht daar in die bergen in 1995! Het is werkelijk een gotspe!

Alle strijdbare homo's en lesbo's en hun collega's die vandaag de dag onder Majesteits rok dienen en die nu voor hun vaderland of wie en wat dan ook, hun leven wagen in de vuurlinies overal op deze aarde, zouden allemaal eens in het gelid en met doorgeladen wapen, langs het woonhuis van Gen. Bd Sheehan moeten paraderen. Misschien heeft mr. Sheehan dàn wel een geloofwaardig antwoord op de vraag waarom hij als dienstdoend generaal, of zijn collega, in 1995 niet de ballen in zijn broek heeft gehad om die zogenaamde Nederlandse Nichtsoldaten te helpen bij het redden van al die hopeloos weerloze mensen. Of had hij er op gehoopt dat met het afslachten van die duizenden untermenschen er ook nog stilletjes een zootje nichtsoldaten zouden worden geruimd?

Gelukkig is het maar een generaaltje die inmiddels al zijn sterretjes en overige wandelinsignes in heeft moeten leveren bij de opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, de meest gezaghebbende macht binnen de NAVO.
Als dat niet het geval zou zijn geweest, had de hardcore gay-gemeenschap er bij Jan Peter toch op aan moeten gaan dringen om de NAVO de rug toe te keren. Per slot van rekening zijn wij Nederlanders ook anti-Europees en kunnen wij ons dan straks, onder de bezielende leiding van Geert Wilders (God en Allah verhoede het), dan volledig terugtrekken achter de dijken.
Hoewel? Geertje laat niet veel van zich horen de laatste weken, nu in korte tijd al voor de zoveelste keer vanuit het fatsoenlijk christelijk deel van onze samenleving de meest onzinnige en beschamend discriminerende vuilspuiterij over Gay-Nederland wordt uitgestort. Nee, Geert waakt over een veilig Nederland. Óns Nederland! En baseert zich daarbij op de door de eeuwen heen opgebouwde christelijk/joodse traditie.
Voor Nichtsoldaten en andere homo's en lesbo's is dat toch een geruststellende en fijne gedachte.

John F. Kwatje, stijdbare gay buiten dienst