logo-gayhaarlem

Mr. Wilsons verkiezing '13


Wie wordt de nieuwe Mister Wilsons van 2013? Gaycafé Wilsons is op zoek naar jongens die het leuk vinden om mee te doen aan de Mister Wilsons verkiezing 2013, die plaats zal vinden op zaterdag 23 november in Gaycafé Wilsons, Gedempte Raamgracht 78 te Haarlem. 
Natuurlijk gaat niets voor niets! Er zijn namelijk super leuke prijzen te winnen zoals o.a. een tablet, een fotocamera, een drankbon van €100,- te besteden in de Wilsons. En natuurlijk gaat het om de eer: 'Spiegeltje aan de wand, wie wordt de mooiste in Kennemerland?'
De vakkundige jury bestaande uit Patrick Martens, Stephan Stokman, Anita Verdoes en niet minder dan Ria Valk, zal de heren beoordelen in 4 rondes. De voorstel-ronde is in casual kledij, daarna een verassings-ronde gevolgd door een spannende zwembroek-ronde en de heren sluiten keurig af in gala-kostuum.

Denk jij dat je alles in huis hebt om Mister Wilsons 2013 te worden? Geef je dan nog snel op! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met daarin je naam en de melding dat je mee wilt doen aan de mister-verkiezing. Of kom gewoon gezellig langs zaterdag de 23e november om de kandidaten aan te moedigen en uit te dagen.

De nieuwe Mister Wilsons 2013 is geworden Rik Watses.

foto: Mister Wilsons 2012