COC Songfestival 2013


Zanger Jos Zwart vertegenwoordigt Haarlem met het lied 'Ik zou wel willen weten' op het 19e Nationale COC Songfestival in Maastricht.
Na jaren van afwezigheid is COC Kennemerland op zaterdag 30 november terug op het Nationaal COC Songfestival! Samen met de achtergrondzangeressen Melanie Heijerman en Rachel Moerenburg gaat de Haarlemse zanger Jos Zwart voor de tweede keer een poging doen om het songfestival te winnen. Met het swingende nummer ´Ik zou wel willen weten ´ gaat Jos Zwart op zoek naar zijn grote liefde van vroeger. Haarlem hoopt met Jos hoge ogen te gooien, want het zou fantastisch zijn als het COC songfestival 2014 in Haarlem is!

De Haarlemse comédienne en zangeres Merel Moistra begeleidt zichzelf op gitaar en drumstel voor COC Haaglanden. Merel is een veelzijdige 'podium-vullende' solo-artiest. Deze blonde bombshell is hardcore en soft-ice. Geen opgewarmde prak. Niet doorsnee. Perfect om COC Haaglanden tijdens het Songfestival te vertegenwoordigen met haar zelf geschreven nummer Trala- la. Jury en publiek bereid u voor op een aanstekelijke verrassing!

In totaal zijn er 13 deelnemers, zo komt COC Noord Holland Noord (Alkmaar) met de band Juliette et Juliette met 'Tonight, my love'.
De locatie van het Nationaal COC Songfestival is de oude stadsschouwburg 'La Bonbonnière' in Maastricht. Entree festival inclusief afterparty: € 22,50 (excl. fee)
Entree afterparty: € 7,50 (incl. fee). Aanvang 19.30 uur.

Voor reserveren >>>