logo-gayhaarlem

Pride Wijn


Een trotse regenboogwijn van Wijnkoperij de Hermitage in Amsterdam.
Wijnkoperij de Hermitage in Amsterdam presenteert sinds zaterdag 23 november jl. een speciale pride-wijn. Per verkochte fles gaat € 3,75 naar het Pride Fonds van Amnesty International en COC Nederland.
Deze Spaanse wijn heet 'Orgullo,' wat 'trots' betekent in het Spaans. Het etiket van de fles toont de regenboogvlag, het internationale symbool van de LHBT-gemeenschap. De wijn kost € 12,50 per fles. Een uiterst passend kerstgeschenk en prachtverschijning bij elk kerstdiner!

Wijnkoperij de Hermitage beschrijft de rode Orgullo pride-wijn als "een charmante parel voor degenen die van vol, warm en zacht houden. De magische aroma's doen denken aan pruimen in combinatie met kruidige noten van vanille room en zoethout." De wijn is afkomstig uit het Bullas-gebied in Zuidoost-Spanje, bij de grens met de prachtige provincie Andalusië.

De pride-wijn kun je hier bestellen of aanschaffen bij Wijnkoperij de Hermitage op de Nieuwe Herengracht 18 in Amsterdam.

Met het geld uit het Pride Fonds ondersteunen Amnesty en COC wereldwijd LHBT-activisten die in gevaar zijn. Zo kunnen zij hun werk beter en in grotere veiligheid doen.

bron: Pride Fonds/COC Nederland
foto: Wijnkoperij de Hermitage