Beste president Putin

De Haarlemse cabaretière Merel Moistra sprak 24 januari tot president Putin.......

Lieve mijnheer Putin, ik heb goed en slecht nieuws. Maar eerst de volgende. En daar wil ik graag heel duidelijk in zijn... Ik beken kleur.... Ik ga niet .... naar Sotchi. Ik ben gevraagd, maar ik vertik het gewoon. Wel moet ik zeggen da...t ik in de toekomst van plan ben om alle petities en boycotten te boycotten. Ja ik zit nu al met een schuldgevoel van hier tot Sotchi want.....En ik snap heus wel dat de homosuele Russische medemens daar natuurlijk helemaal niet op te wachten... want ik ga niet, maar ik ga wel....... kijken. Dat gaat het COC mij niet ontnemen. Ik ga lekker genieten van mevrouw Wüst en van meneer Kramer terwijl zij zonder enige vorm van politiek bewustzijn als een domme kracht in zo'n condoompak van die heerlijk geile rondjes rijden op die glibberige 400 meter lange scheve schaatsbaan daar in Sotchi. Als entertainment zeg maar....

Meneer Putin, ik heb goed en slecht nieuws voor u, maar eerst nog even wat input. Want ik vind het wel jammer dat de homo propaganda is afgeschaft. Stel je voor dat dit in COC Midden-Nederland zou gebeuren, dan zou heel slecht zijn.... voor de economie... van Amsterdam. Ja en ik kan het weten want ik, eigenlijk mijn hele familie, wij zaten tot aan onze nek in de Russische homo propaganda. Ja joh, moeilijke markt.. moeilijke markt, maar daar gingen wel miljoenen in om...

Nou ja propaganda, reclame zeg maar. Het product liep niet.. maar de budgetten waren goed. Ja lieve kinderen, ooit lang, lang geleden..., in een land hier niet eens zo gek ver vandaan waren er .... budgetten maar dat is niet meer zo want crisis en bezuinigingen.

Kijk, homo zijn is in Rusland niet bij wet verboden alleen...er is geen budget meer voor. Allemaal opgegaan aan de faciliteiten in Sotchi. Het was een keuze e en in een kortzichtig Russisch brein wordt dat dan de keuze: Sporten of Sodomie.

Sodomie, zo heet onze hond. We dachten...... laten we het beestje maar even bij de naam noemen. En sport mag van de heer, maar sodomie niet. Dat is namelijk een peccatum contra naturam. Misdaad tegen de goddelijke natuurwetten. Grappig dat de goddelijke natuurwetten geen rekening houden met de menselijke natuur. Maar in die zin is sodomie volgens kerkvader Thomas van Aquino nog veel erger dan het verkrachten van een vrouw.' Want dat is weliswaar zondig en misdadig, dank u... maar niet onnatuurlijk Wat? Omdat het de voortplanting niet in de weg zit, aldus kerkvader Thomas van Aquino.

Thomas van Aquino, zo'n man wil je doodschoppen maar helaas de hufter blijkt al op 7 maart 1274 te zijn overleden. Zeven maart en daarom vieren alle vrouwen ter wereld nu nog steeds op 8 maart dat ie dood is. Ongelofelijk toch? Wat moet die man enorme duimen hebben gehad. Dat ie der zoveel uit kon zuigen. Zouden er op 7 maart 1274 nog duimen over zijn gebleven. Of hebben ze die afgesneden en op sterk water gezet. Kijk uit deze duim heeft kerkvader Thomas het allemaal gezogen. Zie je, echt een duim. Dat andere verhaal is dus gelogen.
Sodomie is ook een bekende toonladder. Do re mi fa la so do mie.

Minder lang geleden dan 1274, namelijk tot zo'n 200 jaar geleden zijn in Nederland voor sodomie ongeveer 200 mensen ter dood veroordeeld en hetzelfde aantal levenslang opgesloten geweest. Zo pervers vonden wij dat nog geen 200 honderd jaar geleden... En die Russen zijn al verder. Want sodomi ... het mag wel....van Putin. Maar dat betekent nog niet dat ik me door Putin wil laten naaien. Rusland is een land van tegenstellingen. Het zou dus best wel kunnen dat de officiële lezing waar het homo seksualiteit betreft een heel andere is dan wat meneer Putin doet als de gordijnen dicht zijn. En in die zin is er weer heel weinig verschil. Want de meeste van ons doen het ook met de gordijnen dicht. Dus de liefde zal overwinnen. Geef die Rus een kus. "I have a dream!" Dat de dag ooit komt dat we ons niet meer laten naaien.

Meneer Putin ik heb goed nieuws en slecht nieuws voor u.
Het goede nieuws voor u is dat Russische wetenschappers wetenschappelijk hebben aangetoond dat homo's ziek zijn. Het slechte nieuws is dat, de ziekte ongeneselijk is en zich ook zonder propaganda verspreid als een virus.

Gelukkig nieuwjaar.

Merel Moistra, Haarlem 24 januari 2014