logo-gayhaarlem

Sotsji Gay Afterparty


Op donderdag 13 maart een Gay Afterparty in Café Storing. De Olympische Spelen in Sotsji zijn voorbij, en de protesten tegen het Russische regeringsbeleid inzake homo- en mensenrechten lijken uitgestorven te zijn. Café Storing (Houtplein 12 in Haarlem) heeft daarom besloten om op donderdag 13 maart een avond te programmeren met opvallende, bijzondere acts die allen op hun manier protesteren tegen president Poetin en zijn beleid.
Het hetero- en gayfriendly feest is voor iedereen en is in het leven geroepen om nog eens aandacht te schenken aan de mensenrechten en vooral de homorechten in Rusland.

Voor ieder die voor middernacht binnenkomt is er een gratis WODKA SHOTSJI, uitgereikt door een van onze charmante gastdames.
Diverse gasten en Haarlemse artiesten dragen met vrolijke acts hun steentje bij. Trio Katjoesja met o.a. Hans Goes speelt het lied vol hoop voor Rusland 'Eens Zal Het Rode Plein Knalroze Zijn'. De mannen achter de succesvolle regenboog-armbandjes Sotsji4all vertellen over hun ervaringen en de boodschap die ze uitdragen. De winst die gemaakt wordt op de verkoop van deze kleurrijke armbandjes, die voor € 2,- per stuk (ook in Storing) te koop zijn, gaat naar Amnesty Pride. Dit is een combinatie van Amnesty International en Gay Pride.
Een aantal DJ's zorgt op deze vrolijke avond voor de benodigde beats. Trek iets kleurigs aan voor deze kleurrijke avond.

Sotsji Gay Afterparty | donderdag 13 maart | Café Storing - Haarlem | aanvang 22.00 uur