logo-gayhaarlem

Pink Panel 2014


Pink Panel onderzoek van start. Ook dit jaar verstuurt Bureau Discriminatiezaken weer een vragenlijst over veiligheid naar alle Pink Panel deelnemers. Wil je meedoen? Lees dan even verder.

Bijzonder dit jaar is dat er ook via het Digipanel van de gemeente Haarlem op woensdag 26 februari een onderzoek werd uitgezet naar de sociale acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders (LHBT's). De gemeente Haarlem wil dat iedereen zich prettig en veilig voelt in de stad. Waar dat minder goed lukt, wil ze de situatie met gerichte maatregelen verbeteren. Daarom wil de gemeente weten of bepaalde groepen mensen het in de stad moeilijker hebben dan andere. De gemeente Haarlem heeft de Digipanel vragenlijst opgesteld in samenwerking met Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl.

In het Digipanel wordt doorgelinkt naar het Pink Panel. Wij hopen dat dit heel veel deelnemers voor het Pink Panel gaat opleveren. Op dit moment zijn dat er 100, maar dit moeten er natuurlijk veel meer worden. Ten slotte heeft circa 8% van alle inwoners homoseksuele gevoelens.

Meedoen? Klik hier: >>> 

Het Pink Panel is een digitaal onderzoekspanel dat Bureau Discriminatiezaken in 2008 is gestart naar aanleiding van het geweld in Amsterdam gericht tegen LHBT's. 'Hoe zit het eigenlijk met de veiligheidsgevoelens van LHBT's in Kennemerland?' is de vraag die centraal staat in het Pink Panel.

Meer informatie over het Pink Panel >>> . Je kunt ook een bellen met Marjolein van Haaften 023 5315842