logo-gayhaarlem

OAD gaat voor Roze

„OAD gaat voor Roze", met deze slogan zijn Martin Lenting en Robbert Webbe, werkzaam bij OAD Schiphol, aan het werk gegaan. Martin en Robbert, beiden homoseksueel gaan uitjes per luxe touringcar organiseren voor de roze doelgroep, omdat zij van mening zijn dat er op dit gebied nog veel te weinig georganiseerd wordt.
In 2012 hebben zij als proef samen met OutTv een kerstdagtocht naar Düsseldorf georganiseerd. Dit was een groot succes. Dankzij de doorstart van het OAD-busbedrijf na het faillissement van OADReizen, konden Martin en Robbert vol vertrouwen en energie verder blijven werken aan de leukste roze uitjes. Zo hebben zij bij OAD Schiphol, met toestemming van de artiest zelf, inmiddels een bus vernoemd naar Ronnie Tober!

Bij speciale eendaagse reizen voor de roze doelgroep valt onder andere te denken aan bezoeken aan roze evenementen, dagtochten door Nederland, bezoeken aan roze feesten en discotheken, etc. Natuurlijk zijn eigen ideeën van LHBT-groepen ook meer dan welkom! Heb je een leuk idee? Laat het Martin en Robbert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan weten. Op donderdag 10 april zullen Martin en Robbert aanwezig zijn in de Roze Salon in Haarlem. Ook daar kan je bij hen terecht voor meer informatie en ideeën.

De OAD Gay-Liner -zoals deze bus liefkozend wordt genoemd- onderscheidt zich op diverse fronten. Zo zijn alle passagiers LHBT of vriend van de roze familie, kan er onboard, gay entertainment worden verzorgd. Hierbij valt te denken aan gay-films, gay-muziek, spelletjes en een Gay-Liner host die de gasten onderweg zal voorzien van de nodige warme en koude dranken en versnaperingen.  

Door mee te reizen met de Gay-Liner hoef je je nooit meer druk te maken over je aankomst en vertrek. Nooit geen stress meer of je wel op tijd bent en of je nog wel thuis kunt komen. De Gay-Liner rijdt langs een aantal centraal gelegen opstappunten zodat je bijna voor de deur kunt in en uitstappen.

Omdat er in groepsverband wordt gereisd is het voor Martin en Robbert ook vaak mogelijk om net iets extra's te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gratis welkomstdrankje, gegarandeerde kaarten, een leuk presentje als aandenken, etc.

Oad gaat voor Roze, reis jij met ons mee?

Voor meer informatie kijk je hier >>>