Lid op je neus

Door de afschaffing van de gratis soatest bij de GGD voor hetero's, zal het ledental van het COC megagroot moeten gaan groeien, om maar in de woorden van de hoerenlopers te spreken.
Sterker nog, ik raad elke hoerenloper/ster of personage met wisselende seksuele contacten aan om lid (ook weer zo'n luguber woord) te worden van COC Nederland.
Voor een soatest bij de huisarts betaal je namelijk al gauw 180 tot 200 euro en moet 2 x per jaar worden uitgevoerd als je gezond wilt blijven bij een actief seksleven. Dan zit je op rond de 400 euro per jaar. Daar gaat je eigen risico bij je al dure zorgverzekering en daar gaat je anonimiteit: ´Goedemorgen, dokter!. Ik kom voor een sateetje speciaal vanwege een bezoekje aan een hoer.´

Voor rond de 40 euro ben je lid van het COC en dus homo en je rekent je rijk. Met dit gegeven kun je als hoerenloper/ster of personage met wisselende seksuele contacten gewoon gratis en anoniem (de testen lopen via een nummer en worden niet op een naam afgenomen) terecht bij de GGD. Wel even opletten dat je echtgenoot de COC-ledenpas niet in de binnenzak of portemonnee vindt. Anoniem is anoniem.
Oh ja. Je kan bij de GGD ook nog zeggen dat je condoomloos op een gay-cruise naar een hiv-risicoland bent geweest. Dan is de soatest ook gratis!

Uw Lues te B.