Gay Bar IJmuiden


Sinds kort heeft IJmuiden er een prachtige gay bar erbij. Een gay bar voor homo- en biseksuele mannen in de omgevingen Beverwijk, Velsen en verder.

De afgelopen jaren klaagden homoseksuele mannen over het feit dat er geen gay bar was in de regio Velsen en waren daarom genoodzaakt om naar Amsterdam te reizen om deel te kunnen nemen aan de gay-scene. Onhandig om meerdere reden.

Gay bar voor plezier, genot en veiligheid!
Wil je graag nieuwe mannen ontmoeten? Leuke, aantrekkelijke, interessante en sexy mannen? En doe je dat graag in een mooie bar waar je je als homo of bi-man veilig en geaccepteerd voelt? Logisch!

Daarom biedt gay café Gayhaven op elke zondag de mogelijkheid om gelijkgestemde mannen ontmoeten: homoseksuele, bischierige en biseksuele mannen.

Wat biedt Gayhaven op de zondag:
- een prachtige en goed voorziene bar;
- een gezellige en gay-vriendelijke sfeer;
- gratis, discreet parkeren (en de bus stopt dichtbij);
- veiligheid omdat de bar is gevestigd in een grote sexclub aan de haven.
En mocht je dat willen, dan is het zelfs mogelijk om een luxe thema-kamer te boeken. Zo kan je in een veilige en fantasierijke omgeving vrijen, zonder enige rompslomp.

Gayhaven heet haar gasten van harte welkom in hun mooie gay bar. Behalve op sommige feestdagen zijn zij elke zondag open van 16.00 tot 2.00 uur. En om 18.30 uur wordt een heerlijk buffet geserveerd.

Kijk voor meer informatie over deze nieuwe ontmoetingsgelegenheid op gayhaven.nl