Jong&Out 13 juli Haarlem

Iedere week wordt er wel ergens in het land een Jong&Out meeting georganiseerd. Inmiddels al in 13 steden. Dit zijn bijeenkomsten voor homojongens, lesbomeisjes, bi's en transgenders t/m 18 jaar. Je kunt elkaar in een veilige omgeving en in ontspannen sfeer leren kennen en ontmoeten. Het programma van de meetings wordt door de jongeren zelf bepaald. Jong&Out is écht van, voor en door jongeren dus.

Haarlem
Ook in Haarlem is in 2014 ook een Jong&Out-meeting van start gegaan en wel elke tweede zondag van de maand van 13.00 tot 17.00u. De meeting is in gebouw De Pletterij aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem. Zondag 13 juli 2014 is de eerstvolgende meering en je kunt er natuurlijk gratis naar binnen.

Social media
Jong&Out Haarlem kan je volgen via facebook of via de site jongenout.nl. Heb je vragen, opmerkingen of anderszins, dan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jong&Out is dé gratis community voor homo's, lesbo's, bi's en transgenders tot en met achttien jaar. Op jongenout.nl kun je in contact komen met andere jongeren die je snappen omdat ze net als jij zijn! Maak op jongenout.nl een profiel aan en kom in contact met nieuwe mensen!