Uit de Kast

"Uit de Kast" is de titel van het nieuwste boek van Roy Faber.
Met dit boek hoopt de Haarlemse auteur Roy Faber andere jongeren te stimuleren om uit de kast te durven komen. Het boek is verdeeld in verschillende fases waarin wordt beschreven hoe je stap voor stap de moed bij elkaar kan brengen om jeware gevoelens te vertellen. Als je de verschillende fases leest kun je je met elke identificeren.

Naast de fases staan er verschillende verhalen van jongeren die al uit de kast zijn gekomen met hun verhalen en hoe er werd gereageerd door de omgeving. Een extra stimulans om zelf uit de kast te komen. Wie wil zich nou niet vrij voelen en zonder geheimen willen leven?

Uit de kast komen is spannend. Eenmaal eruit, kun je immers niet meer terug. Dit boekje helpt je daarbij. Je krijgt handige tips hoe je je coming-out kunt voorbereiden en uitvoeren. Het gevoel van opluchting, vrijheid en eindelijk helemaal jezelf te kunnen zijn, is bijna niet te omschrijven. Het is als thuiskomen bij jezelf.

Uit de Kast, door Roy Faber. Uitgeverij Jaylen Books. Te bestellen via: www.jaylen-books.nl of via de boekhandel: ISBN 978-94-91247-95-8