Women Sensation

Roze Muggen voor Serious Request. Na bijna 3 jaar feesten voor vrouwen door vrouwen te hebben georganiseerd, pakken de Roze Muggen op 13 december groots uit met 'WomenSensation' in De Lichtfabriek. Het Glazen Huis van 3FM's Serious Request staat dit jaar op De Grote Markt in Haarlem. Serious Request vraagt dit keer de aandacht voor vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn geworden van sexueel geweld in oorlogsgebieden. De Roze Muggen verafschuwen deze praktijken en willen graag hun steentje bijdragen door dit grote feest te organiseren voor vrouwen. Alle vrouwen zijn meer dan welkom; of je nu hetero, lesbi of bi-sexueel bent, het maakt niets uit!

Het feest in De Lichtfabriek belooft een groot spektakel te worden met diverse optredens van verschillende artiesten en DJ's. Zoals ieder Roze Muggenfeest hangt er ook aan WomenSensation een thema. Dit keer zal dat Burlesque zijn, dus laat je fantasie lekker de vrije loop. Deze avond treden voor jullie op: Zangeres Theresa, zij is bekend van o.a de groep "De Meiden". Zangeres Minke, super zangeres met een dijk van een stem. Zangeres Rachel bij velen geliefd met in haar repertoire o.a. Anouk! DJDees draait deze avond lekkere muziek en Lady K. Geen enkel feest zonder een special act, deze avond komt optreden Lady K een echte vioolvirtuoos. Zij bespeelt haar viool op o.a. dance music. Dit moet je meemaken.

Op zaterdag 20 december zullen de Roze Muggen persoonlijk de cheque met de opbrengst van WomenSensation aanbieden aan de 3FM DJ's in het Glazen Huis.

Wil jij dit spektakel niet missen en wil jij ook dat dit afschuwelijke geweld stopt? Koop dan nu je kaartje voor €10,- waarvan €2,50 door de Roze Muggen aan Serious Request geschonken wordt.

Koop nu tickets >>>

Media