Hijsen Regenboogvlag

Haarlem - Wethouder hijst Regenboogvlag op vrijdag 10 oktober. In het afgelopen jaar zijn er steeds meer organisaties en particulieren die zich inzetten voor de belangen van LHBT's in de Regenboogstad Haarlem. Onder andere het COC Kennemerland, Bureau Discriminatiezaken Kennemerland en GAY-Haarlem.nl zetten zich daar voor in. Ook de fantastische initiatieven van de Roze Muggen en de Anti Kinky Party's van Miss Yogy zijn geweldig en voorzien in een heel grote behoefte. We zijn enorm blij met de doorstart van het Haarlemse Gay Café Wilsons by R&R waardoor LHBT's elkaar vijf dagen in de week in een gezellige en ontspannen sfeer kunnen blijven ontmoeten. En niet te vergeten de Roze Salon 55plus Haarlem, een maandelijkse ontmoetingsgelegenheid elke 2e donderdag van de maand voor roze senioren, die nu zijn derde seizoen in gaat.

Mooie ontwikkelingen wat ons betreft en daarom zijn wij als GAY-Haarlem.nl enorm blij en trots dat wethouder Jack van der Hoek (D66) ter gelegenheid van de Nationale Coming Outdag 2014, vrijdag 10 oktober aanstaande weer de Regenboogvlag zal hijsen op het gemeentehuis en stadskantoor van Haarlem. Plaats van handeling is de Grote Markt om 08.45 uur. Ben je gay, lesbisch, bi, transseksueel of hetero, kom dan naar de Grote Markt de 10e oktober. Maak je zichtbaar en maak je sterk!

Zit je nog in een coming outproces? Weet dat Haarlem je steunt! Dit kan een uitstekend moment voor je zijn om die laatste stap te zetten, het is immers Nationale Coming Outdag!