Pink Panel

Geef je op voor het PINK PANEL! Laat weten hoe veilig je je voelt als homoseksuele man, lesbienne of biseksueel!
Het Pink Panel is een digitaal onderzoekspanel dat bestaat uit lesbische vrouwen, homoseksuele mannen en biseksuelen (LHB´s) woned of werkend in Haarlem, IJmond, Haarlemmermeer of Zuid Kennemerland. Het onderzoek wordt jaarlijks in het voorjaar uitgevoerd door Bureau Discriminatiezaken. Ook in het voorjaar van 2015 zal er weer een meting plaatsvinden.
Het doel van het Pink Panel is het in kaart brengen van veiligheidsbeleving van LHB's en hun persoonlijke discriminatie ervaringen in Kennemerland. Er worden vragen gesteld over je veiligheid en hoezeer je open kunt zijn over je seksuele gerichtheid in je eigen woonwijk, op het werk en bij de sportvereniging. Ook als je alleen positieve zaken te vertellen hebt, horen wij dat graag!

Deelnemer
Als deelnemer van het PINK PANEL ontvang je 1x per jaar een uitgebreide enquête. Niet veel moeite, voor een goede zaak. Op basis van de resultaten kan het Bureau Discriminatiezaken vooroordelen en discriminatie beter aanpakken. Bijvoorbeeld door de resultaten onder de aandacht te brengen bij de diverse gemeenten, wijkagenten, buurtbemiddeling en voorlichting te geven over seksuele diversiteit op scholen.
Je antwoorden worden uitsluitend gebruikt voor onderzoek. Wij verkopen niet en zenden je geen ongewenste email of post. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Ook binnen onze organisatie gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens. Jouw privacy is zeer belangrijk.

Belangstelling? Wil je meer informatie of je opgeven voor het PINK PANEL? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 023 531 5842 of kijk op www.bdkennemerland.nl

Vanwege het lage aantal Transgenders in het PINK PANEL is besloten om deze groep niet langer mee te nemen in dit onderzoek.