Hot Summer

Het belooft weer een Hot Summer te worden. De temperatuur stijgt en na een dag strand kruip je tegen de muren op van opwinding. Natuurlijk wil je veilig vrijen. Maar wat doe je als er toch iets mis is gegaan?

Waar kun je je gratis en anoniem op een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) en hiv laten testen? Met wie deel je jouw vragen over onderwerpen als seksueel geweld, pijn bij het vrijen, erectiestoornissen, enz.?

De GGD Kennemerland heeft spreekuren voor jongeren t/m 24 jaar. Je kunt hier op soa en hiv getest worden, een recept voor de anticonceptiepil krijgen, of vragen die je hebt op het gebied van SOA en seksualiteit bespreken. Zowel de SOA-hiv test als de informatieve gesprekken zijn gratis. Je hebt geen verwijsbrief van je huisarts of een verzekeringspasje nodig.

Afspraak maken
GGD Kennemerland verzorgt op alle werkdagen een SOA-spreekuur. Op dinsdag en woensdag kan je terecht op de SOA-poli in Hoofddorp. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn er soa-spreekuren in Haarlem en op maandag is er een SOA-spreekuur in Heemskerk.
Voor alle spreekuren moet een afspraak gemaakt worden. Dit kan online via deze link en tijdens het telefonisch spreekuur. Elke werkdag tussen 9:00 en 11:00 uur kan je bellen op 023 – 7 89 16 10.