GSA Congres op 7 nov

Haarlem - Op 7 november zal er in op het Coornhert Lyceum in Haarlem het Nationale GSA Congres plaatsvinden. Tijdens deze dag kan je ervaringen uitwisselen met andere GSA's, ideeën opdoen voor succesvolle acties of je eerste plannen maken voor je startende GSA. Elke middelbare scholier, mbo-student en docent (schoolleider etc.) is van harte welkom.

12:30 - 13:00 uur: inloop met koffie, thee en broodjes
13:00 - 13:30 uur: welkomstwoord Coornhert en een warming-up
13:30 - 14:45 uur: workshopronde 1: de voorlichters van het COC verzorgen een workshop voorlichting geven. Veel GSA's willen voorlichting geven op school. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Met speciaal aandacht voor het bespreekbaar maken van genderidentiteit en transgenders.
14:45 - 15:00 uur: pauze
15:00 - 16:15 uur: Tijdens deze workshop werk je aan je kennis en vaardigheden voor het optreden als vertegenwoordiger van de LHBT-gemeenschap. Zo denk je na over je eigen positie, leer je de feiten wat betreft LHBT-acceptatie in Nederland en wereldwijd en ga je aan de slag met het aangaan van een dialoog met jongeren en spreken voor de groep.
16:15 - 17:00: afsluiting en gezamenlijk nog wat eten voordat iedereen weer naar huis gaat.

Bezoekers met een krappe beurs kunnen een reiskosten vergoeding krijgen! Meer hierover weten? E-mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coornhert Lyceum
Lyceumlaan 1
2012 WT - Haarlem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.