Klankschalen en COC

COC-Kennemerland organiseert in het kader van 'ontmoeting voor LHBT'ers' in Haarlem een klankschalenworkshop Klankbeleefmee met COC in Bert's Toneelgarage.

De ervaring van het luisteren naar het zingende, soms zinderende geluid van de klankschalen heeft een heel speciaal effect op bepaalde delen van je lichaam en je geest. Door het aanslaan of aanwrijven van een klankschaal ontstaan trillingen die veelal ontspannend en ordenend kunnen werken.

Klank is de hoorbare waarneming, trilling de voelbare. In de hectiek van alle dag is het een cadeau aan jezelf om een moment van rust te ervaren. Laat je meevoeren op de klank van gong en klankschalen. 

Neem zelf iets warms mee om op en onder te liggen en vergeet je oordopjes niet. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele gehoorschade.

De ruimte is open vanaf 19.15 uur en de workshop start om 19.30 uur. Na afloop is er ruimte voor ontspanning en/of ontlading.

Graag reserveren, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen bij Bert beschikbaar. Je kunt een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv klankbeleving voor LHBT.

Wat: Klankbeleefmee met COC
Waar: Bert's Toneelgarage | Kamperstraat 26a zw - Haarlem
Wanneer: dinsdag 13 feb | 19.30 uur

Deelname € 7,50 voor zowel COC- als niet COC-leden.