Café Soos De Roze Tulp

Leiden – In augustus 2018 is Café Soos De Roze Tulp van start gegaan. Na twee succesvolle soos-avonden is deze ontmoetingsgelegenheid voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en biseksuelen met een verstandelijke beperking inmiddels verhuisd van Katwijk naar Leiden. In het gezellige verenigingspand De Kroon van het COC Leiden is iedereen van harte welkom op elke 2e vrijdagavond van de maand van 19.00u tot 21.00u.

Ben je homo, lesbisch of bi? Wil je andere gelijkgestemden ontmoeten? Vind je het soms moeilijk over je gevoelens te praten? Wil je leuke activiteiten ondernemen en daarbij lekker jezelf kunnen zijn? Dan is praat/gezelligheidscafé De Roze Tulp echt iets voor jou.

Café Soos De Roze Tulp is een ontmoetingsgelegenheid voor iedereen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding ontmoeten de gasten elkaar eens per maand.
Onder het genot van een hapje en een drankje worden gezamenlijk thema’s besproken en alles wat de bezoekers zoal bezighoudt. Ook worden er gasten uitgenodigd. En als de gasten dat leuk vinden, worden er ook activiteiten georganiseerd.

Het verenigingsgebouw De Kroon van het COC in Leiden is vanuit Haarlem uitstekend bereikbaar met de trein en ligt dicht bij het station.

De eerst volgende soos is vrijdag 12 oktober aanstaande.

Voor informatie en contact kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06 11 47 11 71

Wat: Café Soos De Roze Tulp | Waar: COC Leiden ‘De Kroon’ Langegracht 65 Leiden | Wanneer: elke 2e vrijdag van de maand 19.00u – 21.00u.