Fredie & Suzanne

Haarlem - De eerste Roze Salon van 2019 wordt op donderdag 10 januari gestart met een optreden van de Haarlemse troubadour Fredie Kuiper en violiste Suzanne de Groot. Zowel Fredie als Suzanne hebben eerder verrassende en mooie optredens verzorgd voor de bezoekers van de Roze Salon Haarlem.

Fredie Kuiper is autodidact en componeert, schrijft en zingt het Nederlandstalig lied.
Haar schorre en Amsterdams stemgeluid maakt het geheel wat volks maar de teksten zijn soms weer dusdanig filosofisch dat de sfeer meer het “chanson“ uitademt.
Omdat Fredie regelmatig solo zingt en speelt, wordt zij ook wel als troubadour gezien.

Suzanne de Groot, afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam, is een Haarlemse violiste die het leuk vindt om op bijzondere plekken te musiceren. Zo speelde zij in de serie ‘Bach in de bagger’ in bouwputten om het publiek op een speelse manier in aanraking te laten komen met klassieke muziek.

Samen met Maria Edeling vormt Suzanne het vaste duo 'De Viooldiva’s'. Zij zijn dit jaar genomineerd voor de prestigieuze titel 'Haarlemmer van het Jaar'.
Waarom? Dat lees je in het bijgaande artikel in het Haarlems Dagblad.

Wat: Fredie Kuipers en Suzanne de Groot  |  Waar: Roze Salon Haarlem, Wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20, Haarlem  |  Wanneer: donderdag 10 januari 2019 16.30u - 19.30u. Toegang vrij