'Shirt uit Fahd!'

Haarlem - Acteur Fahd Larhzaoui is terug met een nieuwe solo Shirt Uit Fahd!. Met zijn eerste solo Schijn, een verhaal over identiteit, geweten en liefde, raakte hij publiek en pers.

‘Je bent herboren, nu kan het feesten beginnen. Niet dus!'
Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curacao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

Grenzeloos
In Shirt uit Fahd! treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in Schijn aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in Shirt uit Fahd! te verstikken.
Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

Ontmoeting
In Shirt uit Fahd! zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.
“Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.”

Spel Fahd Larhzaoui; Dansers Danny Boom & Kevin Joosten; Tekst Don Duyns; Regie Bram Jansen.

Wat: Shirt uit Fahd! | Waar: Toneelschuur Lange Begijnestraat Haarlem | Wanneer: 14 feb t/m 16 feb 2019 aanvang 20.00u | Toegang € 18,50 CJP/Studenten € 14,50
Als je de kortingscode FAHD gebruikt zowel telefonisch als online, is voor de lezers van Gay-Haarlem.nl de toegangsprijs voor de voorstelling op 14 februari € 12,50.
Direct kaarten bestellen. 

Klik hier hier voor meer info over Fahd Larhzaoui

Foto: Robin Vogel