Transgender Café Haarlem

Haarlem – Sinds mei van dit jaar kunnen transgenders elkaar op zaterdagavond ontmoeten in Grand Café Brinkmann.
Ontmoeting voor transgenders is goed om elkaar te kunnen ondersteunen in de fases waarin je bent. Met gelijkgestemde praat je onder het genot van een hapje en een drankje en wordt er een gezellige avond van gemaakt. Kom vooral in kleding waarin jij je goed en jezelf voelt.

In Grand Café Brinkmann aan de Grote Markt 13 in Haarlem ontvangt Buck je hartelijk vanaf 20.00u. Hij is niet te missen want hij heeft de transgendervlag bij zich.

Opgeven en informatie
Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor meer informatie en vragen kun je dit e-mailadres gebruiken.

Vrijwilliger
Buck is in 1969 als vrouw geboren en is nu officieel volgens de wet man. Hij heeft zijn traject van vrouw naar man volledig afgerond. Buck is ambassadeur van Transgender Netwerk Nederland in Amsterdam en is van plan om in Haarlem activiteiten op te zetten. Hij is ook aanspreekpunt voor transgenders in Haarlem en omgeving.

Het Transgender Café Haarlem is een initiatief van Transgender Support Haarlem en wordt georganiseerd door Esther, Carla en Buck.

In verband met Amsterdam Pride is de eerstvolgende ontmoetingsgelegenheid zaterdag 10 augustus.