Veelkleurige Regenboogviering

Haarlem - Jongeren laten van zich horen. Kom luisteren naar muziek, gedichten en persoonlijke verhalen in de magische Grote- of St. Bavokerk.


In aansluiting op het thema Generatie Vrede 
van de Vredesweek 2022 geven dit jaar op zondag 18 september Haarlemse GSA-jongeren invulling aan de inmiddels traditionele Regenboogviering.
GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance, dit zijn groepen leerlingen die zich op school sterk maken voor een veilige omgeving voor iedereen. Ze organiseren onder andere de zogenaamde Paarse Vrijdag 
op school.
De middag wordt verder opgeluisterd door vrolijke gasten waarvan de namen nog niet kunnen worden onthuld.

Veelkleurig
Het is een gezamenlijke viering voor iedereen, waarbij de veelkleurigheid en de seksuele diversiteit van Haarlem Regenboogstad centraal staan en waar iedereen zichzelf kan zijn. Religieus en niet religieus, jong en oud, niet-hetero en hetero, iedereen is welkom!
Na de viering kun je een ijsje ‘koude oorlog’ eten op de Grote Markt, of misschien wel een kop koffie drinken bij de buurt TukTuk.

Wat: Regenboogviering | Waar: Grote of St.-Bavo Kerk, Grote Markt, Haarlem | Wanneer: zondag 18 september 2022, aanvang 15.00 uur. Toegang vrij.


Bron: Antonius Gemeenschap

Afbeelding: ©Gay-Haarlem.nl