Ongewenste Diversiteiten


Dit is een respect voor diversiteiten-verhaal voor u en het gaat over vier mensen genaamd Allemaal, Iemand, Iedereen en Niemand.
Er moest namelijk eens een belangrijk werk verricht worden en Allemaal was er zeker van dat Iemand het wel zou doen. Iedereen had het kunnen doen, maar Niemand deed het. Daar werd Iemand erg kwaad over, want het was toch de taak van Allemaal. Allemaal dacht dat Iedereen het zou doen, maar Niemand realiseerde zich dat Allemaal het niet zou doen. Het einde van het liedje was dat Iedereen Iemand de schuld gaf, omdat Niemand deed wat Iedereen had kunnen doen.

Als Iemand u aanleiding geeft u aan hem of haar te ergeren, dan oefent Iemand macht over u uit. Slapeloosheid maakt zich van u meester en terwijl u met een pijnlijk hoofd op de bedrand zit, blijft de verre aanstichter gevrijwaard van de verwoestende kracht van de ergenis. Wat zou het betekenen als u op een juiste manier om zou kunnen gaan met ergenis en er lering uit zou kunnen trekken? Wat zou het betekenen als Iedereen rustig kan gaan slapen en dat Niemand zich zorgen maakt?

Iedereen is er wel zeker van dat Iemand het voortouw had kunnen nemen of moet nemen. Niemand kan u van deze ergenis bevrijden, door Iedereen aan het werk te zetten en Iemand of Niemand de leiding te geven, want anders gaat Iedereen maar z'n eigen gang. Het is de opdracht van Allemaal u te verlossen van uw slapeloosheid. Als Niemand wat gaat doen, dan kunt u daar de lessen uit leren. U zal zich dan niet weer moeten gaan ergeren, want Iemand moest het belangrijke werk toch doen?
Laat Allemaal Iemand kiezen, want Niemand is blij met zogenaamde ongewenste diversiteiten!

De 'klaploper' is dit keer bedoeld om u gerust te stellen: Van Niemand kreeg ik nog klachten over ergenis en slapeloosheid omtrent mijn diverse schrijfsels over Iedereen.

Uw Lues te B.