Contact

Nieuwstips!
Als je een nieuwstip hebt met betrekking tot het gay-life in Haarlem en directe omgeving, stuur die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook als je een tip hebt voor een link die op de site geplaatst zou kunnen worden, horen we dat graag van je. Ook daarvoor kan je gebruik maken van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De webredactie zal je zo snel als mogelijk laten weten of en zo ja wanneer jouw nieuwstip en/of link wordt geplaatst.

Meedoen?
Ben je enthousiast over de site en de speerpunten die wij nastreven? Wil je er graag aan meewerken om samen met andere gedreven vrijwillige medewerkers daar verder vorm en inhoud aan te geven? Laat het ons weten. Je kunt bijvoorbeeld bijdragen aan of inhoud geven aan diverse projecten. Schroom niet en neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom en we maken zo snel als mogelijk een afspraak met je.