logo-gayhaarlem

Haarlem Agenda

Jong&Out Haarlem | 8 sept
Zomerstop in de maanden juli en augustus. Jong&Out is een platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. De maandelijkse bijeenkomsten van Jong & Out Haarlem worden gehouden in Flinty's aan de Gedempte Oude Gracht 138. De bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 17:00 uur. 

Bij Jong & Out kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken. Jong&Out Haarlem is ook te volgen via de facebookpagina. Flinty's >>>

Wat:  Jong&Out Haarlem
Waar:  Flinty's - Gedempte Oude Gracht 138, Haarlem
Wanneer:  zaterdag 8 sept | De meetings zijn elke tweede zaterdag van de maand vanaf 13:00 uur | toegang vrij


 

De Roze Salon 55+ | 13 sept
Zomerstop Roze Salon 55+ Haarlem in de maanden juli en augustus. Eerstvolgende Salon op donderdag 13 sept met een optreden van Dolly Bellefleur.

Steeds meer roze senioren ontdekken de Roze Salon 55+ om gevoelsgenoten te kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De Roze Salon vindt elke tweede donderdag van de maand plaats van 16.30 - 19.30 uur in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem-Centrum.
De organisatie van Roze Salon 55+ Haarlem is een initiatief van Gay-Haarlem.nl en de Regenboogambassadeur ouderen.

-flyer Roze Salon >>>
-website Roze Salon >>>

Wat:  De Roze Salon 55+
Waar:  Binnensteeds - Nieuwe Groenmarkt 20 - Haarlem
Wanneer:  donderdag 13 sept | 16.30 - 19.30 uur | toegang vrij