Haarlem Agenda

Jong&Out Haarlem 

Jong&Out is een platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. De maandelijkse bijeenkomsten van Jong & Out Haarlem worden gehouden in Flinty's aan de Gedempte Oude Gracht 138. De bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

Bij Jong & Out kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken. Jong&Out Haarlem is ook te volgen via de facebookpagina. Flinty's >>>

Wat:  Jong&Out Haarlem
Waar:  Flinty's - Gedempte Oude Gracht 138, Haarlem
Wanneer:  afgelast


 

De Roze Salon 55+ 
Beste bezoekers en vrienden van de Roze Salon Haarlem,

Zoals jullie wellicht weten, hebben wij de Roze Salon van 12 maart jongstleden op het allerlaatste moment niet door laten gaan.
Gelet op de maatschappelijke ontwikkelingen, de overheidsmaatregelen en onze verantwoordelijkheid als organisatoren van de Roze Salon Haarlem, hebben we besloten om ook de Roze Salon van 9 april niet door te laten gaan. Wij verwachten dat het wijkcentrum Binnensteeds rond die datum nog gesloten zal zijn voor alle activiteiten.
Wij hopen dat de ontwikkelingen met betrekking tot de coronacrisis snel een goede wending zullen nemen en wij de deuren met een gerust hart en hopelijk nog voor de zomerbreak, open kunnen en mogen zetten. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Het team vrijwilligers, Roze Salon Haarlem.

Steeds meer roze senioren ontdekken de Roze Salon 55+ om gevoelsgenoten te kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en gratis soep. De Roze Salon vindt elke tweede donderdag van de maand plaats van 16.30 - 19.30 uur in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem-Centrum.

De organisatie van Roze Salon 55+ Haarlem is in handen van Gay-Haarlem.nl en maakt deel uit van 'Haarlem Regenboogstad'.

-flyer Roze Salon >>>
-website Roze Salon >>>

Wat:  De Roze Salon 55+
Waar:  Binnensteeds - Nieuwe Groenmarkt 20 - Haarlem
Wanneer:  tot nader order gesloten