Haarlem Agenda

De Roze Salon 55+ 
Beste bezoekers en vrienden van de Roze Salon Haarlem,

Zoals jullie wellicht weten, hebben wij de Roze Salon van 12 maart jongstleden op het allerlaatste moment niet door laten gaan.
Gelet op de maatschappelijke ontwikkelingen, de overheidsmaatregelen en onze verantwoordelijkheid als organisatoren van de Roze Salon Haarlem, hebben we besloten om ook de Roze Salon van 9 april niet door te laten gaan. Wij verwachten dat het wijkcentrum Binnensteeds rond die datum nog gesloten zal zijn voor alle activiteiten.
Wij hopen dat de ontwikkelingen met betrekking tot de coronacrisis snel een goede wending zullen nemen en wij de deuren met een gerust hart en hopelijk nog voor de zomerbreak, open kunnen en mogen zetten. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Het team vrijwilligers, Roze Salon Haarlem.

Steeds meer roze senioren ontdekken de Roze Salon 55+ om gevoelsgenoten te kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en gratis soep. De Roze Salon vindt elke tweede donderdag van de maand plaats van 16.30 - 19.30 uur in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem-Centrum.

De organisatie van Roze Salon 55+ Haarlem is in handen van Gay-Haarlem.nl en maakt deel uit van 'Haarlem Regenboogstad'.

-flyer Roze Salon >>>
-website Roze Salon >>>

Wat:  De Roze Salon 55+
Waar:  Binnensteeds - Nieuwe Groenmarkt 20 - Haarlem
Wanneer:  tot nader order gesloten