Haarlem Agenda

Jong&Out Haarlem | 11 juli
Wij zijn weer terug van weggeweest. 11 juli organiseren wij een nieuwe Jong&Out meeting! 🎉
Op het moment zijn wij in samenwerking met Jongerencentrum Flinty's volop bezig om onze volgende meetings veilig, en volgens de richtlijnen van het RIVM te laten verlopen.
Omdat wij een beperkt aantal jongeren mogen ontvangen vragen wij jou om jezelf van tevoren aan te melden. Aanmelden kan via de onderstaande link.
https://forms.gle/XKwuzMH75LRUWrvJ6
Wij zorgen voor handen-desinfectie en maken tijdens de meeting gebruik van aangewezen zitplaatsen.
Heb je nog meer vragen? Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf gezond! En hopelijk tot 11 juli

Jong&Out is een platform waar lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren elkaar kunnen ontmoeten. De maandelijkse bijeenkomsten van Jong & Out Haarlem worden gehouden in Flinty's aan de Gedempte Oude Gracht 138. De bijeenkomsten zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

Bij Jong & Out kan je samen met leeftijdgenoten praten, spelletjes spelen, film kijken, muziek luisteren en nog meer. Jong&Out is tot en met 18 jaar. Jong&Out is van, voor en door jongeren. dit betekent dat de jongeren zelf mogen invullen wat ze gaan doen op de meetings. iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken. Jong&Out Haarlem is ook te volgen via de facebookpagina. Flinty's >>>

Wat:  Jong&Out Haarlem
Waar:  Flinty's - Gedempte Oude Gracht 138, Haarlem
Wanneer:  zaterdag 11 juli | 13.00 - 17.00 u