foto2copyright2011gay-haarlem nl

VERBLIJF

Haarlem heeft een groot aanbod aan uitstekende hotelaccomodaties. De meeste daarvan zijn gelegen in de historische binnenstad. Enkele lichten wij er graag voor je uit.

In Haarlem:

Hotel Carillon
ster2

Uniek budgethotel gelegen aan de Grote Markt in het centrum van de stad. 20 kamers, waaronder enkele met eigen badkamer. Wifi aanwezig. Tweepersoonkamer vanaf € 65,- per nacht. Badkamer en toilet op de gang.


Hotel Donatella ster2

Centraal gelegen hotel met zes appartementen en twee elegante hotelsuites in een historisch pand uit de 17e-eeuwse Hollandse VOC-tijd met een prachtig uitzicht op de Grote Markt. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het centraal station. Prijzen vanaf € 70,-.


Joops City Centre Hotel ster4

Gelegen in het historisch centrum van de stad direct naast de Grote of St. Bavo Kerk. Het goed verzorgde hotel beschikt over 34 kamers, waarvan enkele studio of appartement. Draadloos internet. Prijs per kamer vanaf € 69,-.


Hotel Lion D'Or ster4

Dit zakelijk hotel met architectonische vormgeving is direct gelegen naast het station en kent 30 kamers in verschillende types. Draadloos internet aanwezig. Prijzen vanaf € 79,-.


 Amrath Grant Hotel Frans Hals ster4

Dit moderne onder architectuur gebouwde hotel is gelegen in het centrum van Haarlem naast de Grote of St. Bavo Kerk en heeft 78 kamers. Prijs per kamer vanaf € 90,-. Gratis Wifi.


Carlton Square Hotel ster4

Groot hotel gelegen aan de rand van het centrum nabij de Haarlemmerhout met 129 kamers. Prijs vanaf € 98,-. Wifi aanwezig.


Hotel Haarlem Zuid ster3

Gelegen buiten het centrum aan de rand van de stad nabij uitvalswegen. Geschikt voor grote groepen en congressen. Een 2 persoonskamer voor € 85,-, excl ontbijt. Wifi tegen betaling.


Stay-okay Hostel ster1

Dit hostel ligt in het noordelijk deel van de stad Haarlem op ca. 10 minuten rijden van het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, buslijn 2 vanaf het centraalstation. Het hostel beschikt over 2, 4 en 6-persoonskamers en is zeer geschikt voor grotere groepen. Prijs vanaf € 20,00 inclusief ontbijt.


In de regio:

Hotel Hoogland ster3

Gay-owned hotel in de badplaats Zandvoort, telt 30 kamers en ligt op ca. 5 minuten lopen vanaf het strand. Prijs vanaf € 85,-. Gratis Wifi.


Camping De Lakens
Deze grote camping in Bloemendaal aan Zee ligt op ca. 500 meter van het trendy Bloemendaalse strand. Vanaf het centraal station in Haarlem is het bereikbaar met de buslijnen 81 en 80. Vanaf € 25,00 per standplaats per nacht. Hier zijn ook tenten, caravans of beachlodges te huur.


Bed & Breakfast:

Voor Bed & Breakfast adressen:

 

bron: Haarlem Marketing

foto boven: Gravenstenenbrug Haarlem©2011GAY-HAARLEM.NL